Bestilgratismde.jpg

BRUG FRADRAGET OG FÅ DOBBELT UDBYTTE

Skal du have nye vinduer, så er det oplagt at udnytte dit håndværkerfradrag for i år, hvis du vil spare penge på monteringen.

I 2017 er statens håndværkerfradrag justeret i forhold til 2015, så du nu kan trække op til 12.000 kr. fra i skat på arbejdslønnen pr. voksen i husstanden, så længe det er til et energioptimerende projekt. Det betyder, at hvis I er 2 voksne, er fradraget på hele 24.000 kr.

Bruger du håndværkerfradraget til dine nye energioptimerende vinduer, får du mulighed for både at spare penge på monteringen, men også på varmeregningen, når det er koldt ude.

Bestil et besøg af en af vores certificerede VinduesMestre allerede i dag og kom i gang med planlægningen. Du får professionel rådgivning og opmåling til dine nye vinduer - helt gratis.

VinduesMesteren er en selvstændig tømrermester, der er specialuddannet i montage af VELFAC vinduer.

Udfyld formularen og få besøg. 

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Du får professionel rådgivning og montage af dine nye vinduer, og håndværkerfradraget gør det muligt at trække arbejdslønnen fra i skat. Du sparer med andre ord penge og er sikker på, at du får et flot og professionelt resultat og en holdbar vinduesløsning.

Det er nemt at få fradrag - sådan gør du:

1. Bestil en VinduesMester til at skifte dine vinduer.
2. Betal fakturaen elektronisk. Du kan ikke betale kontant.
3. Oplys udgiften til arbejdsløn til Skat via skat.dk
4. Gem fakturaen i tre år

Bestil et besøg, så kontakter en af vores mange VinduesMestre dig for at aftale tid til et besøg hos dig.